Henkilökunta


Lehtomäen kodin toiminnasta vastaa:

Kodin johtaja:

Kodin johtajana ja samalla ainoana työntekijänä toimii Marika Huusko.

“Jumala on antanut sydämeeni halun opettaa lapsille Raamattua. Tahdon olla kohtaamassa lapsia; jakamassa elämää heidän kanssaan, kertomassa heille Jeesuksesta ja tukemassa heidän kasvuaan Jeesuksen tuntemisessa. Rukoilen, että voisimme kotimme toiminnan kautta olla tukemassa myös mahdollisimman monia muita lasten parissa työtätekeviä, jotta ilosanoma Jeesuksesta saisi kaikua yhä useampien lasten korviin ja sydämiin.

Lehtomäen koti on aina ollut myös minun koti, sillä suurimman osan elämääni olen täällä asustanut. Kotimme työtähän ennen johtivat vanhempani. Kotimme elämä ja käytännön työt ovat siis tuttuja jo pienestä pitäen, mikä on auttanut nykyisessä tehtävässä kotimme työntekijänä.

Ennen tein lapsityötä Hämeen Kansanlähetyksessä. Isääni kohdannut vakava tapaturma pani minut kuitenkin prosessiin, miettimään ja rukoilemaan myös omaa suhdettani kotimme tulevaisuuden suhteen. Vuonna 2015 koin, että Jumala kutsuu minua tekemään paluumuuton kotiin ja ottamaan vastuuta kotimme toiminnasta. Vaikken silloin vielä tiennyt yhtään, mitä tuleman pitää, askel kerrallaan Jumala on johtanut elämääni ja kotimme asioita eteenpäin. Iloitsen siitä, että nyt saamme tehdä työtä lasten parhaaksi. Rukoilen, että jokaisen askeleen saisimme kulkea Hänen johdatuksessaan ja kotimme saisi toimia Jumalan suunnitelmien mukaisessa käytössä.”

Vapaaehtoiset vastuunkantajat:

Kotimme toiminta pyörii vahvasti vapaaehtoisten vastuunkantajien voimin. Niin kiinteistöjen ylläpidon kuin toiminnan järjestämisen mahdollistajana toimii joukko kotimme ystäviä.

Hallitus:

Kotiamme ylläpitää Lehtomäen koti ry, jota johtaa vuosikokouksen valitsema hallitus.