Lastesi elämän puolesta -tilaisuudet


Kun mietit ja katselet kansakuntamme tilaa, huolestuttaako sinua lasten ja perheiden tilanne?

Onko sinulla ratkaisua siihen, mistä saadaan apu? Jumala sanoo näin: “Mutta minun kansani, joka on otettu minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi.” 2. Aik. 7:14. Sanat on sanottu aikanaan Israelin kansalle, mutta pätee myös meidän kansaamme tänään. Ainoa tie kansamme pelastukseen ja terveyteen, on ohjata ihmiset Jeesuksen tuntemiseen ja Jumalan tahdon tielle, etsimään Hänen kasvojaan. Ja koska lapsissa on maamme tulevaisuus, yksi ehdottomasti parhaimmista tavoista toimia yhteiskuntamme parhaaksi on ohjata lapsia Jeesuksen luokse ja opettaa heille Raamattua!

Olemme paljon rukoilleet ja miettineet, miten voisimme löytää ja innostaa ihmisiä, joita Jumala kutsuu toimimaan lasten parhaaksi. Olemme nyt lähteneet liikenteeseen järjestämään eripuolilla Suomea “Lastesi elämän puolesta” -tilaisuuksia, jossa voisimme yhdessä Raamatun ja rukouksen äärellä innostua Jumalan mahdollisuuksista lasten ja perheiden elämässä. Sen lisäksi voisimme katsoa, mitkä on kunkin alueen tarpeet, ja miten voisimme olla mukana auttamassa ja mahdollistamassa toimintaa lasten ja perheiden parhaaksi. Meiltähän löytyy TV-ohjelmia, ilmaismateriaaleja, kursseja yms.

Näiden tilaisuuksien järjestämiseen tarvitsen sinun apuasi! Voisimmeko yhdessä järjestää tällaisen tilaisuuden siellä, missä sinä asut? Me mielellään ajelemme sinne teille ja voimme hoitaa tilaisuuden sisällön, kun sinä ja ystäväsi hoitelette käytännönjärjestelyt. Voimme tulla vierailijaksi johonkin seurakuntanne tai järjestönne valmiiseen tilaisuuteen. Se voi olla myös kotiseurat, raamattupiiri tai vaikka opiskelijailta. Tai sitten ihan tätä varten järjestetty tilaisuus. Sinä tiedät, mikä teillä parhaiten toimii. Jäämme odottamaan yhteydenottoasi, että milloin teillepäin näissä merkeissä ajelemme! 🙂 Laita viestiä tai soita 0440 271 325