Nähdäänkö kotona?


Nähdäänkö meillä, kotona Lehtomäessä? Entä kerran kotona Taivaassa, Jumalan luona?

Tahdomme olla lapsille ja perheille koti, jonne voi tulla viettämään aikaa yhdessä toisten kanssa ruoan, leikkien ja pelien sekä Raamatun äärelle. Yhdessä kuuntelemme, mitä Jumala meille Raamatussa puhuu ja rukouksessa kerromme hänelle ilomme, huolemme ja ylistämme Häntä. Yhdessä saamme myös laulaa sekä jutella ja kertoilla kuulumisiamme ja muita elämämme asioita toisillemme. Nähdäänhän siis kotona Lehtomäessä?

Tahdomme olla kertomassa Jeesuksesta, johon uskomalla sinäkin pääset kerran todelliseen kotiimme, Taivaaseen. Tahdomme rohkaista toinen toisiamme kulkemaan Jeesuksen kanssa niin ilon päivinä kuin elämän haasteiden ja vaikeuksien keskellä. Jeesus on tie taivaaseen. Hän on kestävä totuus tässä elämässä. Hän on antanut meille tämän elämän ja hän antaa myös iankaikkisen elämän taivaassa. Nähdäänhän siis kerran myös kotona Taivaassa?

“Älköön sydämenne olko levoton. Uskokaa Jumalaan ja uskokaa minuun. Minun Isäni kodissa on monta huonetta — enhän minä muuten sanoisi, että menen valmistamaan teille asuinsijan. Minä menen valmistamaan teille sijaa mutta tulen sitten takaisin ja noudan teidät luokseni, jotta saisitte olla siellä missä minä olen. Te tiedätte kyllä tien sinne minne minä menen.” Tuomas sanoi hänelle: “Herra, emme me tiedä, minne sinä menet. Kuinka voisimme tuntea tien?” Jeesus vastasi: “Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani. – Joh. 14:1-6